Неделя, 30 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” се развихри за 8:0 в последната контрола с адашите от Дряново

  31.07.2022 08:24
„Локо” се развихри за 8:0 в последната контрола с адашите от Дряново

Горнооряховският „Локомотив” представи отбора и новия екип, с които ще участва в предстоящото първенство на Северозападна трета лига. Екипът е на „Красико” и до броени дни ще го има и във фен магазина. Последната контрола на тима се изигра на градския стадион в Горна Оряховица и домакините скъсаха с голове мрежата на гостите от Дряново.

Първият гол падна още в 5-тата минута, точен беше Кристиян Райчев. 2:0 покачи Димитър Байдаков в 10-тата минута от мача. Тодор Бакърджиев в 20-та минута направи резултата 3:0. Дойдоха и още две попадения на Георги Колев в 22 и 26 минута и резултатът набъбна до 5:0. Така завърши първата част, която беше своеобразен голов маратон.

С началото на втората част нещата не се промениха. Имаше само един отбор на терена и за 6:0, в 50-тата минута бе точен Николай Иванов. Последва още едно попадение на Кристиян Райчев за 7:0. Крайното 8:0 в 57-та минута оформи Даниел Кънчев. До края на двубоя влязоха всичките момчета, попаднали в групата. Мачът ще се запомни с многото голове, красиви комбинации и сърцата игра.

„Локомотив” ще картотекира играчите на 1 август. Първенството започва на 6 август (събота). От 18 часа „Локо” ще посрещне на своя стадион „Академик” (Свищов).


Ключови думи
Локомотив контрола
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати