Сряда, 19 Oct 2022
            
Велико Търново Други

Започна записването след първо класиране за магистърските програми във ВТУ

  18.07.2022 09:24
Започна записването след първо класиране за магистърските програми във ВТУ

Днес започна записването след първо класиране (първи прием) на приетите за обучение студенти по магистърските програми във Великотърновския университет. Записването ще продължи до 22 юли 2022 г. в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Ева Банкова от град Велико Търново се записа първа за студентка в магистърските програми на Великотърновския университет за учебната 2022-2023 г. Тя ще продължи своето обучение по специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. За спомен от днешния незабравим ден Ева получи сувенири и рекламни материали от доц. д-р Ангелина Марковска, директор на дирекция „Магистърски програми“ на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

По акция „Рано рани. Стани магистър“ и по Първи прием са подадени и потвърдени 1450 заявления, като отчитаме 23% ръст на интереса към нашите магистърски програми от предходната година. За учебната 2022-2023 г. Великотърновският университет предлага разнообразни образователни програми (специалности) в ОКС „магистър”, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение.

За подробна информация: www.uni-vt.bgwww.priemunivt.bg/masterи на тел. 062/618 204.


Ключови думи
ВТУ магистърски програми
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати