Сряда, 05 Яну 2022
            
Велико Търново Други

27 военнослужещи от НВУ са повишени в звания и преназначени на основни длъжности

  05.10.2021 15:01
27 военнослужещи от НВУ са повишени в звания и преназначени на основни длъжности

Подп. Павлин Глушков е назначен временно на длъжността „Заместник-началник по логистиката“ на Националния военен университет „Васил Левски“. Главният асистент от катедра „Логистика на сигурността“ поема длъжността на полк. инж. Иван Йовков, който е на обучение във Военна академия в София.

До провеждане на конкурс временно за началник на катедра „Национална и регионална сигурност“ е назначена полк. доц. д-р Невена Атанасова, на катедра „Защита на населението и инфраструктурата“ - подп. доц. д-р Борислав Димитров, а подп. доц. д-р Константин Павлевски за директор на департамент „Езиково обучение и физическа подготовка“.

27 военнослужещи от Националния военен университет бяха повишени в звания и преназначени на основни длъжности. Още петима военнослужещи и цивилни преподаватели получиха дипломи и удостоверения за придобиване на образователна научна степен и назначаване на нова академична длъжност.

Бриг. ген. Маламов връчи на Петър Петлянков диплома за придобиване на образователна и научна степен „доктор“. Д-р Георги Глухчов и майор д-р Илиян Банкатев вече са назначени на академична длъжност „главен асистент“, а д-р Николай Долчинков и д-р Вероника Стефанова - на длъжност „доцент“./ сн. НВУ


Ключови думи
НВУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати