Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Доц. д-р Мурат Шахин с лекции за възобновяемите енергийни източници в НВУ

  27.05.2022 13:07
Доц. д-р Мурат Шахин с лекции за възобновяемите енергийни източници в НВУ

Лекции, свързани с източниците на възобновяема енергия, изнесе пред курсанти от Националния военен университет „Васил Левски“ доц. д-р Мурат Шахин от Националния военен университет по отбрана в Анкара. Той беше гост на Военния университет по програма „Еразъм +“ и говори пред бъдещите офицери, които изучават ядрена, химическа, биологическа защита и екология, защита на населението при бедствия аварии и катастрофи и инженерно осигуряване.

Доц. Шахин е преподавател във факултет „Общовойскови“ във Военния университет в Анкара и факултетен координатор по програма „Еразъм+“. По тази европейска програма беше и визитата му в НВУ.

„Докато беше тук, с доц. д-р Мурат Шахин разговаряхме и за бъдещата ни съвместна работа по проект в новия програмен период на Еразъм „Хоризонт 2021 – 2027“. Той пожела да види музея на Военния университет и някои от най-забележителните исторически места и музеи във Велико Търново и остана изключително впечатлен от историята ни“, каза подп. д-р Николай Пъдарев, координатор на катедра „Защита на населението и инфраструктурата“ по „Еразъм +“. Подп. д-р Пъдарев беше символичният домакин на доц. Шахин по време на неговата визита във Военния университет./ сн. НВУ


Ключови думи
НВУ Еразъм+
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати