Вторник, 04 Oct 2022
            
Велико Търново Други

Проф. Христо Бонджолов посрещна във ВТУ евродепутата Илхан Кючюк

  15.02.2021 13:13
Проф. Христо Бонджолов посрещна във ВТУ евродепутата Илхан Кючюк

Ректорът проф. д-р Христо Бонджолов посрещна във Великотърновския университет Илхан Кючюк - член на Европейския парламент, от центристката група „Обнови Европа“ (Renew Europe), която е трета по големина в Парламента – наследник на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ).
По време на срещата проф. Бонджолов запозна Илхан Кючюк с успехите и постиженията на Великотърновския университет през последната година. От своя страна гостът се ангажира да помогне на изявени студенти от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ за стаж в европейските институции.
„Благодаря за поканата да изнеса лекция пред студентите на Университета! Великотърновският университет е едно от най-добрите висши училища в България. Той е пример за успешен университет. Аз съм завършил тук и се гордея с това!“, отбеляза българският евродепутат.
Илхан Кючюк е завършил специалност „Политология“ и специалност „Право“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Днес той е в Университета, за да се включи в инициативата на ръководството, с която на студентите се предоставя възможността да слушат интригуващи онлайн лекции. Целта е успели хора от обществено-политическата и икономическата сфера в страната ни да представят своя опит пред академичната общност.
Темата на днешната лекция бе „Пътят напред – Европа на следващите поколения!“.


Ключови думи
проф. Христо Бонджолов Илхан Кючюк ВТУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати