Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество Сухиндол

Явор Божанков и Пресиян Стефанов дариха станция за дезинфекция на училището в Сухиндол

  07.01.2021 11:38
Явор Божанков и Пресиян Стефанов дариха станция за дезинфекция на училището в Сухиндол

По повод завръщането на най-малките ученици в клас, народният представител от „БСП За България“, Явор Божанков и Пресиян Стефанов – учител в сухиндолското школо, дариха станция за дезинфекция СУ „Св. Климент Охридски“ -гр. Сухиндол.

Безконтактната станция ще облекчи пропускателния режим в сградата, въведен във връзка с противоепидемичните мерки срещу КОВИД-19.

На среща с г-жа Румяна Иванова, директор на училището, се обсъдиха предизвикателствата пред учебното заведение през новата година.

Просветната дейност в гр. Сухиндол датира от  1880 г., когато са първите сведения свързани с основаването на килийното училище в околностите на града.

„Поздравявам целия училищен екип на СУ “Св. Климент Охридски” и се възхищавам на енергията която влагат в развитието на образованието в общината. Училищата в малките населени места трябва да се подкрепят. Преди време спасихме училището в с. Поликраище от затваряне. За щастие в Сухиндол екипът се справя отлично.  Децата са нашето бъдеще – наш дълг е да се погрижим за тяхното развитие.“ заяви Явор Божанков.


Ключови думи
Явор Божанков Сухиндол
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати