Неделя, 02 Oct 2022
            
Политика

Половината от горнооряховските социалисти вече са гласували за нов лидер

  12.09.2020 11:55
Половината от горнооряховските социалисти вече са гласували за нов лидер

240 избиратели или 47% от всички горнооряховски социалисти с право на глас за вътрешнопартийния избор бяха гласували за новия си лидер към 11 часа в Община Горна Оряховица.

Най-голяма активност има във втора подвижна секция, която тръгна от Първомайци, сега е в Поликраище, а после ще продължи към Крушето, Правда и Янтра. По този лъч вече са гласували над 55% от вписаните в избирателните списъци.

По другия лъч, който тръгва от Долна Оряховица и ще мине през Драганово, Стрелец, Горски долени Горски горен Тръмбеш, Върбица и Писарево към 11 часа бяха гласували 48%.

По избирателни списъци 501 социалисти, членове на БСП към 31 декември 2019 г. могат да участват в първия за България пряк избор на партиен лидер. Гласуването ще продължи до 19 часа, след което трите секционни комисии ще отворят урните и ще преброят бюлетините. Накрая Общинската избирателна комисия ще обобщи резултата от вота в Горнооряховска община. Със сигурност първата задача, която си постави местната организация – да се гласува масово, вече е изпълнена.


Ключови думи
БСП избори
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати