Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Социалистите в Горна Оряховица зарадваха преди Великден момичетата от Защитеното жилище

  19.04.2022 14:35
Социалистите в Горна Оряховица зарадваха преди Великден момичетата от Защитеното жилище

Преди големия християнски празник – Великден, заместник областният управител и председател на БСП-Горна Оряховица, Огнян Стоянов, както  и членовете на Общинския съвет на БСП в града – Павлинка Николова, Таня Русева, Мариана Николова и  Емилия Иванова, за пореден път зарадваха своите приятели от защитеното жилище за лица с умствена изостаналост „Център Мария”

На Велики вторник, като част от националната инициатива на БСП „Солидарен Великден”, социалистите дариха хранителни продукти от първа необходимост - яйца, брашно, зеленчуци, ориз, козунаци, както и сладкарски изделия, хигиенни и почистващи препарати, моливи и книжки за оцветяване. От своя страна потребителите на Центъра изненадаха своите дарители, като им подариха ръчно изработени празнични сувенири и ги поздравиха с празнични песни.

Дарителската акция е само част от кампанията „Солидарен Великден”. Тя ще продължи и в събота, когато горнооряховските социалисти ще споделят традиционното боядисване на великденски яйца с децата от Центъра за настаняване от семеен тип на младежи с увреждания в железничарския град.


Ключови думи
БСП Защитено жилище Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати