Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

БСП - Велико Търново завършва годината с 4 възстановени и 2 нови партийни организации

  29.12.2021 09:52
БСП - Велико Търново завършва годината с 4 възстановени и 2 нови партийни организации

Разраства се структурата на БСП в община Велико Търново през изминалата година. Въпреки трудностите и пандемията новото ръководство успя да възстанови основните партийни организации в четири села,  които от години не са съществували.

Първо беше възстановена дейността в Пушево, а през лятото и в най-голямото село- Ресен. Отново през лятото бяха възстановени  организациите в село Емен и село Русаля.

„Тези партийни организации не са имали дейност от години, щастлив съм, че съумяхме да ги възстановим, защото предстоят местни избори и ще разчитаме на всички структури по места. Добър пример за това колко е важно да имаме организации е село Емен. Там през април загубихме изборите. След като възстановихме организацията през лятото, спечелихме всички вотове до края на годината“, сподели председателят на великотърновските социалисти Михаил Михалев.

Две са новосъздадените организации по интереси във Велико Търново. Те са основно от млади хора. Доста студенти през последните месеци са избрали БСП за своя партия, споделят от местната структура и се надяват, че до местните избори ще привлекат и още симпатизанти на лявата идея.

„Бяхме си поставили още по-амбициозни цели, но никой не предполагаше, че ще има три парламентарни вота през годината. Затова насочихме силите си там. През новата година се надяваме да стартира така желаната от нас школа за подготовка на млади партийни кадри. Вярваме, че ще възстановим още от прекратилите дейността си партийни организации. Имаме още много идеи, с които да покажем на обществото обновлението, приемствеността  и новата енергия в БСП-Велико Търново“, сподели още Михаил Михалев.

През изминалата година общинската партийна организация се сдоби за пръв път и със собствен сайт. В него бяха разкрити секции с информационен бюлетин, политическа сатира, както и онлайн приемна на председателя и ръководството.


Ключови думи
БСП Михаил Михалев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати