Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Търновските социалисти увеличават числения си състав за пръв път от 30 г.

  10.03.2022 10:57
Търновските социалисти увеличават числения си състав за пръв път от 30 г.

За пръв път от 30 години БСП - Велико Търново отчита увеличение на членския състав, стана ясно след приемане на статистическия отчет на организацията. Близо 60 души са избрали да членуват в общинската организация на левицата през изминалата година. Сред тях има много млади хора и студенти, съобщават от БСП.

За положителната статистика са помогнали и усилията на младото ръководство в лицето на председателя Михаил Михалев, който отскоро е и общински съветник. През 2021 г. бяха възстановени партийните организации в Пушево, Ресен, Емен и Русаля. Бяха създадени и две нови основни партийни организации във Велико Търново.

„В момента водим разговори за възстановяването на още няколко партийни организации. Търсим подходящи хора, които да поемат партийния живот в населени места, където БСП е имала традиции през годините“, сподели председателят Михаил Михалев.

От левицата във Велико Търново започват сериозна подготовка за местните избори през 2023 година. Като укрепването на структурите е особено важно за разгръщането на лявата политика, твърдят от БСП в старата столица.


Ключови думи
БСП Михаил Михалев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати