Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Общинските съветници и ръководството на МК БСП „За България“ направиха дарение за координационния център за бежанци в Горна Оряховица

  02.03.2022 16:06
Общинските съветници и ръководството на МК БСП „За България“ направиха дарение за координационния център за бежанци в Горна Оряховица

Групата общински съветници от коалиция „БСП За България, АБВ, Движение 21” и заместник областният управител на В.Търново Огнян Стоянов, който е и местният лидер на социалистите, се включиха с дарение в помощ на координационния център за бежанци от Украйна в Горна Оряховица.

Те се отзоваха на призива на Общината и подкрепиха дейността на центъра като дариха закупени с лични средства одеяла, спални чували, чаршафи, памперси, детски храни и консерви.

„Това е първата дарителска акция, но предполагам, че няма да е последната. Кризата в Украйна, за наше съжаление, се задълбочава и хората там ще имат нужда от още подпомагане. Поради това благотворителността ще продължи и ще активираме  всички структури на БСП в Общината, както и членовете на сдруженията „Човеколюбие” и БАС, за подпомагане на бедстващите от войната”, заяви Павлинка Николова - общински съветник от БСП и председател на БАС.


Ключови думи
БСП дарение Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати