Понеделник, 15 Мар 2021
            
Общество

СУ „Георги Измирлиев” изпрати абитуриентите си с градинско парти

  23.06.2020 08:48
СУ „Георги Измирлиев” изпрати абитуриентите си с градинско парти

В слънчевото утро на 22 юни 2020 г. СУ “Георги Измирлиев” изпрати своите абитуриенти по нетрадиционен начин – с весело градинско парти.... Нека в сърцата на нашите момичета и момчета да цъфтят здравето и любовта, пътят им през живота да бъде осеян с ароматни цветя, а около тях да се носят уханията на успеха и обичта!

„На добър час, скъпи потомци на Измирлиевия род! Бъдете здрави и успявайте!” - с бащин благослов се обърна към тях г-жа Криси Аврамова, директор на Гимназията – единственото иновативното училище в община Горна Оряховица, което в хармония с 161-годишната си история чертае смели екипни планове за бъдещето.

Двадесет и седем момичета и момчета, заедно с директора, с класния  си ръководител – г-жа Галина Кънчева и със своите учители се веселиха и плакаха, за да отбележат деня на съзряването си, на новото начало – пролетта на техния живот. Всички успешно завършват паралелка с профил “Природоматематически”, с блестящо овладяни знания по биология и здравно образование, химия и опазване на околната среда, български език и литература, английски език. За отличното настроение и естетическото оформление на двора, за песните, танците и забавните скечове се бяха погрижили единадесетокласниците и учениците от клуба “Ние, четящите и творящите”. Програмата започна с ритуалното издигане на знамето на Република България, родния химн, химна на Гимназията и с приветствието на г-жа Аврамова. Последва трогателния ритуал по предаване и приемане на знамето-светиня на СУ “Георги Измирлиев”. А лекият ветрец сушеше издайнически сълзи на умиление от очите на зрелостниците, учителите и приятелите, които винаги ще ги очакват тук – в родното училище.


Ключови думи
СУ "Георги Измирлиев"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати