Събота, 27 Апр 2024
            
Горна Оряховица Общество

Сдружение „ЗА Горна Оряховица” организира почистване на площите около Болницата и ДКЦ и кани горнооряховчани да се включат

  22.03.2024 10:12
Сдружение „ЗА Горна Оряховица” организира почистване на площите около Болницата и ДКЦ и кани горнооряховчани да се включат

На 30 март Сдружение „ЗА Горна Оряховица” кани горнооряховчани да се включат в почистване на пространствата около МБАЛ „Св. Иван Рилски” и ДКЦ.

Инициативата „ЗА чиста и зелена Горна Оряховица” започна преди няколко седмици със срещи и съгласувания на действията с ръководствата на двете здравни заведения, Община Горна Оряховица, фирми и специалисти в областта.

Планът е да се почистят парковете пред и зад Болницата и ДКЦ, което си е доста голяма територия и изисква включването на повече хора.

Част от задачите, които трябва да се свършат са отстраняване на изсъхнали клони и дървета, почистване на изсъхнали листа, събиране на отпадъци.

Добре ще е хората, които ще се включат да носят инструменти - грапа, вила, лопата, трион, ножици за рязане на клони или режещи машини).

Сборен пункт 9:30 ч. на 30 март (събота) пред входа на ДКЦ за обособяване на групи и разпределение на задачи.

Отправяме призив към всички съграждани, които споделят нашите намерения -  елате, да облагородим тези пространства ЗАедно, защото само ЗАедно можем, споделят организаторите.

 


Ключови думи
Сдружение ЗА Горна Оряховица почистване