Понеделник, 19 Фев 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Баскетболният „Локомотив” победи „Етрос” в V кръг на „Б” група Център

  20.11.2023 10:47
Баскетболният „Локомотив” победи „Етрос” в V кръг на „Б” група Център

Горнооряховският „Локомотив” се наложи над „Етрос” (Велико Търново) със 71:56 в мач от първенството на Баскетболната „Б” група Център. Петият кръг на първенството се изигра в зала „Септември” в Свищов.

Въпреки редуцирания състав, „локомотивци” пречупиха „болярите” още в първата четвърт с 27:18, а в края на втората част резултатът беше 47:36. До края разликата продължи да се увеличава.

След този кръг „Локомотив” има актив от четири победи и една загуба и е на трето място в групата с осем отбора. Водачи са „Етър 49” (ВТ) и „Дрийм тим” (Троян) с пълен актив от точки.

Следващият мач на „Локомотив” е на срещу „Чардафон” (Габрово), който е на четвърто място с три победи и две загуби. Кръгът е на 25 ноември в зала „Ивайло” в старата столица. Мачът на „Локо” е от 18 часа.

Докато големите побеждаваха в Свищов, 13-годишните „локомотивци” спечелиха и двата си мача от третия кръг на своето първенство. Водените от треньора Стоян Даракчиев момчета спечелиха срещу връстниците си от БК „Алеко” с 46:8 и с 68:50 срещу домакина „Чавдар”.


Ключови думи
баскетбол Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета