Четвъртък, 01 Фев 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Винаги ще подкрепяме Николай Рашков, защото той първи помогна на семейството ни

  02.11.2023 12:14
Винаги ще подкрепяме Николай Рашков, защото той първи помогна на семейството ни

Животът изправя съпрузите Диляна и Стефан Грозеви пред огромно изпитание, когато главата на семейството им губи десния си крак, следствие от артериално запушване след прекаран ковид. Апел в социалните мрежи ангажира голяма общественост в благотворителната кампания, която събира непосилните 64 500 лв. за семейството, нужни за протеза.

Двигател в кампанията разбираме, че е бил Николай Рашков, който разпространява призива за помощ сред свои приятели и до месец средствата са били осигурени. До днес Диляна и Стефан си спомнят помощта. Спомнят си и обаждане на Рашков, с което отново са си върнали вярата в живота.

"Отпечатъкът, който той остава върху единиците хора е впечатляващ, вярваме, че така ще развие и общината ни", споделя Стефан. "Голямото ни желание е да върнем жеста, който получихме. Той сам ни потърси и протегна ръка. Бяхме загубили всичко, а той ни върна надеждата за живот.".

Споделяме и разказа на семейството:
"Ние сме семейство Диляна и Стефан Грозеви. Отново заставаме пред вас, но по друг повод. Искаме да споделим с вас мнението си за един човек, който беше до нас в безкрайно труден момент. Това е Николай Рашков. Може би си спомняте, че преди три години вследствие на ковид съпругът ми загуби единия си крак. Тогава в шока и безизходицата, в които се намирахме, ние застанахме пред вас с молба за помощ.
 
Аз съм Стефан Грозев и дължа много на Николай Рашков. Човекът, който ми се обади по телефона и предложи всякакъв вид помощ, включително и протезирането ми да бъде в Германия на негови разноски, беше Николай. Той призова и откри още приятели, подкрепяше ни докато не ме видя изправен. Благодарение на всички, които помогнаха сега съм на крака.

Познавам Николай Рашков от ученическите години. Винаги се е откроявал с честността и прямотата си. Още от тогава имаше ясна визия за бъдещето, мисли дългосрочно и е съпричастен с проблемите на хората и града. Нещото което още го отличава е, че не само фиксира проблемите, а и посочва конкретния начин за преодоляването им.

Семейството ни застава зад кандидатурата на Николай, защото му вярваме. Убедени сме, че притежава качествата, необходими за управление и успешно развитие на града."

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Николай Рашков Горна Оряховица балотаж
Последни
Седмицата
Анкета