Сряда, 31 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Добрин Дериджиян, председател на ПП ГЕРБ – Горна Оряховица: Вашето доверие ни задължава, нека направим още едно усилие и да продължим напред

  01.11.2023 10:18
Добрин Дериджиян, председател на ПП ГЕРБ – Горна Оряховица: Вашето доверие ни задължава, нека направим още едно усилие и да продължим напред

Честит празник в Деня на българските будители! В този хубав ден бих искал да ви помоля за още малко подкрепа, за да продължи развитието на нашата община.

Благодаря ви, приятели, че за пореден път ни гласувахте доверие. Вашата подкрепа на 29 октомври доказва, че вървим в правилната посока.

Благодаря от свое име, заради 288-те преференции, които получих. Но най-вече съм ви благодарен, че отново приехте програмата и политиката на ГЕРБ и направихте нашата партия първа политическа сила в община Горна Оряховица.

Предстои ни обаче още една последна битка на 5 ноември.

В балотажа ще се реши кой ще води Община Горна Оряховица в следващите 4 години. Ние ви предлагаме човек, който се е доказал в продължение на три мандата. Човек, който има много опит и в същото време е пълен с идеи за бъдещето. Този човек – инж. Добромир Добрев, е най-добрият избор.

Призовавам ви от свое име и от името на цялата структура на ГЕРБ – излезте и гласувайте в неделя. Нека голямата разлика от първия тур не ни успокоява. Нуждаем се от пълна мобилизация, за да се поздравим с пълна победа на тези избори.

Вашето доверие ни задължава. Доказали сме, че го ценим и работим, за да го заслужим. Така ще бъде и в следващите 4 години.

Гласувайте за разумното, далновидно и отговорно управление на общината ни.

Да подкрепим инж. Добрев и заедно да продължим да правим своята община по-добро място за живот!

Победата идва с №7 за Добромир Добрев в бюлетината на 5 ноември.

С уважение: Добрин Дериджиян, председател на ГЕРБ - Горна Оряховица


Ключови думи
Добрин Дериджиян ГЕРБ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета