Четвъртък, 01 Фев 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Бях омерзен и не гласувах, но заради Николай Рашков виждам смисъл да го направя

  01.11.2023 15:44
Бях омерзен и не гласувах, но заради Николай Рашков виждам смисъл да го направя

Ще ви разкажем историята на Иван Кожухаров, който е напълно сляп, загубва родителите си млад, съпругата му също почива и е принуден сам да издържа сина си.

През сълзи ни разказа, че няма думи, с които да опише благодарността си към Николай Рашков, който е спасил живота му преди 15 години.

Иван е бил принуден да издържа сина си само с инвалидната пенсия, която получава и истински е страдал, че не може да изпрати талантливото си дете в университет. Докато не идва светлината в безизходната му ситуация и негова близка го запознава с Николай Рашков, който 4 години поема студентската издръжка на сина му във Варна. Момчето завършва успешно и е един от 8-те пълни отличници на випуска.

Иван Кожухаров е убеден в личните качества и възможности, че Рашков здраво ще поеме руля на местната власт.  Но освен това знае, че кмет на града ще бъде човек с висок морал и голямо сърце.

„Години наред не гласувах, защото това беше моя начин да изкажа възмущението си от развитието на града. Когато чух, че Рашков е кандидат за кмет знаех, че идват нови времена за Горна", сподели още Иван Кожухаров.

Доброто е заразно...

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Николай Рашков Горна Оряховица балотаж
Последни
Седмицата
Анкета