Сряда, 31 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Марин Тодоранов: С инж. Добрев заставаме пред вас с делата си за три мандата, вярвам че ще продължим заедно за доброто на Поликраище и общината

  31.10.2023 15:31
Марин Тодоранов: С инж. Добрев заставаме пред вас с делата си за три мандата, вярвам че ще продължим заедно за доброто на Поликраище и общината

Уважаеми жители на село Поликраище,

Искам искрено и от сърце да благодаря на всеки един от вас, който отдели от времето си и гласува за мен. За мен това е огромна чест.

На фона на пълното отричане на постигнатото през моя мандат, вашето доверие само може да ме мотивира и амбицира. Изборите идват и отминават и еуфорията покрай тях също. Но трудното тепърва предстои, защото дадените обещания трябва да се изпълняват.

Надявам се, че заедно с вас и моят опит и знания, ще бъдем достойни стопани на нашето родно село!

В неделя ни предстои балотаж. Аз отивам към него с всичко, което съм направил досега. Заедно с това ще има балотаж и за кмет на Общината. Инж. Добромир Добрев също застава пред вас с делата си. Бяхме добър екип и вярвам, че вие ще ни позволите да продължим.

Гласувайте, всеки глас е важен!

Вярвам , че ще направите своя разумен избор и ще гласувате с бюлетина №7 за кмет на селото и кмет на община Горна Оряховица!

Бъдете здрави и благословени!

Марин Тодоранов, три мандата кмет на Поликраище


Ключови думи
Марин Тодоранов Доромир Добрев Поликраище
Последни
Седмицата
Анкета