Сряда, 24 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Марин Тодоранов, кандидат за кмет на Поликраище от ГЕРБ: Никога не давам нереални обещания, но давам всичко от себе си, когато обещая нещо

  25.10.2023 14:19
Марин Тодоранов, кандидат за кмет на Поликраище от ГЕРБ: Никога не давам нереални обещания, но давам всичко от себе си, когато обещая нещо

Когато един човек поиска доверието ви в аванс за четири години напред и го прави не за пръв път, преди всичко той трябва да се обърне назад, да направи равносметка и да сподели всичко това с хората, от които очаква отново да го подкрепят.

Марин Тодоранов има зад гърба си 3 успешни мандата като кмет на Поликраище и иска за четвърти път доверието на своите съграждани с подкрепата на ПП ГЕРБ.

С 12-те си години в управлението, той няма нужда от представяне. Няма човек, който да не знае всичко за него, защото Марин Тодоранов е роден, учил и после цял живот работил в родното си село. Накрая става и кмет.

Последният мандат беше много труден, защото работихме във време на кризи и непознати ситуации – ковид пандмеия, финансова и политическа криза. И това неминуемо даде отражение на постигнатото през последните години. Но въпреки всички трудности и ограничения бюджет, с който разполагахме, се постарахме да реализираме дадените обещания, казва Марин Тодоранов в края на предизборната кампания.

В краткия му отчет всъщност има доста неща, направени през последните четири години.

Асфалтирани са изцяло 8 улици и частично още 6.

Ремонтирани частично са сградите на Детската градина, на Кметството, Битовия комбинат, Читалището, Училището, Здравния дом, оградата на гробищния парк.

 Извърши се поетапна смяна на контейнерите за битови отпадъци, като само през октомври са подменени над 40 бр. Разделно се събират битовите и зелените отпадъци.

 След многобройни жалби относно бездомните кучета, имаме уверението от Община Горна Оряховица, че предстои проектиране и ще се изгради приют за животните.

Стараем се с малобройния персонал, с който разполагаме, да поддържаме чистотата в парковете, стадиона, гробищния парк и другите обекти.

 Приоритетна е грижата за подрастващото поколение – изградена е фитнес площадка, в парковете се монтираха детски люлки, барбекю и други съоръжения.

 Изградена е нова спортна площадка с тенис корт и комбинирано игрище.

Не сме забравили възрастните хора с предоставянето на топъл обяд и включване в програмата за осигуряването на личен асистент.

Изградено е видеонаблюдение, пътна маркировка и колчета, легнали полицаи за осигуряване на безопасността на хората. Осигурена е охрана на над 170 жилища от охранителната фирма „Делта гард”.

 Включихме се в програмата за енергийна ефективност, с която ще подпомогнем домакинствата да заменят старите си отоплителни печки с нови ефективни уреди.

След дълги и упорити усилия, проектът за изграждането на II етап на центъра вече е налице. Той е изложен в сградата на Кметството и всеки може да види как ще изглежда новият площад на Поликраище.

Изграждането на площада е един от приоритетите на Марин Тодоранов за следващия мандат.

Освен това той ще работи активно с Общината, за да  продължи поетапно асфалтиране на улиците в селото.

Дооборудване на стадиона, ремонти на общински сгради, подобряване на сметоизвозването и снабдяване с рециклиращи уреди, създаване благоприятни условия за привличане на бизнес инвестиции, грижа за най уязвимите групи - младите и възрастните хора, безопасността и сигурността на населението, използване на всички възможности за участие в Европейски и други програми за финансиране, са само част от задачите, които си поставя Марин Тодоранов.

Не всичко, което искахме и планирахме, успяхме да осъществим. Но тепърва предстои да работим още и вярвам, че заедно с вас, ще изградим по-добра среда и по-добро бъдеще за децата ни, казва кандидатът за четвърти мандат кмет на Поликраище.

Не мога и не искам да ви давам нереални обещания, а такива, които ще мога да изпълня. Но ще дам всичко от себе си, за да се случат нещата, които съм обещал, обобщава Марин Тодоранов.

Правилният избор за Поликраище е с №7 в бюлетините – за Марин Тодоранов и отбора на ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Марин Тодоронаво ГЕРБ Поликраище
Последни
Седмицата
Анкета