Вторник, 23 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

След решаването на проблема с аптеката в Първомайци, предстои да се реши въпросът с липса на банкомат

  24.10.2023 14:36
След решаването на проблема с аптеката в Първомайци, предстои да се реши въпросът с липса на банкомат

Последната предизборна среща на ГЕРБ в Първомайци се превърна в празник, заради атмосферата, която създадоха танцьорите на ФК „Сидер войвода” и изпълненията на самодейци от общината.

Имахме възможност отново да поговорим с хората и да чуем техните очаквания от нас. Продължаваме с подобряването на инфраструктурата – имаме готов проект за асфалтиране на 12 улици в селото. Поехме ангажимент за аптека и монтиране на банкомат в селото, коментира кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

Всъщност още в началото на ноември в Първомайци ще отвори дрогерия. Проблемът с банкомата е по-сложен, защото банките не проявяват интерес. Но инж. Добрев се ангажира лично с проблеми и обеща, че ще се срещне с колкото се може повече банкери, за да убеди поне един, че си струва да монтират устройство в най-голямото село в областта.

Не се съмнявам, че в Първомайци хората отново ще заложат на своя доказал се кмет и Ясен Янков ще продължи да дава всичко от себе си за своето село, каза пред хората в Читалището инж. Добрев.

С №7 в бюлетините очакваме подкрепа за всички кандидати на ГЕРБ, защото заедно можем да продължим и да довършим започнатото, призова и Ясен Янков, който се бори за пети мандат като кмет на селото.

Кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините на 29 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ Първомайци
Последни
Седмицата
Анкета