Понеделник, 22 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Нов площад ще има Поликраище през следващия мандат

  23.10.2023 16:23
Нов площад ще има Поликраище през следващия мандат

ГЕРБ закри предизборната си кампания в Поликраище с фолклорен концерт и участието на почти всички кандидати за общински съветници. Това не означава, че борбата за всеки глас няма да продължи до края на седмицата.

Направихме много срещи в Поликраище и съм обнадежден, че нашите послания са разбрани и се ползват с одобрение, коментира кандидатът за кмет на Общината инж. Димитър Добрев.

Марин Тодоранов, който се бори за нов мандат като кмет на Поликраище, открои няколко акценти в програмата, която ще реализира заедно с ръководството на Общината.

В момента се прави проектиране за оформяне на площад в селото пред сградата на Кооперацията. Ще се облагородят и околните пространства.

Планира се преасфалтиране на 6 улици в селото и улицата около кравефермата.

Ремонт на покрива на Читалището и вътрешен ремонт в детската градина са другите важни моменти.

Засилване на контрола, за да не се допускат нерегламентирани сметища, също е сред задачите, които си поставят кандидатите за нов мандат.

За един от големите проблеми – извеждането на трафика на коли и камиони от селото, надежди се възлагат на държавата, за да тръгне най-сетне изграждането на автомагистралите „Хемус“ и „Русе – Велико Търново“.

Марин Тодоранов се е доказал и като кмет, а и като специалист, който познава всички проблеми и знае как да търси решение. Знам, че ще оправдае доверието на своите съселяни и заедно ще продължим да правим добри неща за Поликраище, казва инж. Добромир Добрев.

Отборът на седмиците очаква вашата подкрепа на 29 октомври. С №7 давате шанс на екипа да довърши започнатото.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Поликраище ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета