Понеделник, 22 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Спортен празник за цялото семейство „Който не играе, той не печели” организираха в Първомайци

  21.10.2023 15:57
Спортен празник за цялото семейство „Който не играе, той не печели” организираха в Първомайци

Деца, родители, баби и дядовци се събраха днес на новите игрища в Първомайци, за да се забавляват заедно със спортни игри. Инициативата е на кандидата за кмет Ясен Янков и кандидатите за общински съветници с листата на ГЕРБ от селото. Гости на празника бяха кандидатът за кмет на общината инж. Добромир Добрев, общинският председател на партията Добрин Дериджиян, кандидатите за съветници Николинка Костова, Даниел Кабакчиев, Зара Николова, Полина Сидерова.

„Който не стартира, той няма да спечели”, обяви водещата на спортния празник Грета Новакова. С помощта на директорката на детската градина Елеонора Иларионова и главния съдия на спортното състезание Илия Пендов, както и на няколко тийнейджъри от Първомайци, бяха организирани забавни игри не само за децата, но и за възрастните им придружители.

Много смях, забавни моменти и все пак истинска спортна надпревара предложиха организаторите. Накрая наистина имаше подаръци за всички, а домакинът Ясен Янков пое още едно предизборно обещания – този празник да се прави всяка година в края на септември.

Опитваме се да разширяваме възможностите за спорт и забавления на нашите деца. Радвам се, че и родителите им подкрепят нашите усилия. Имаме вече тези игрища, които са една от големите придобивки през последния мандат. Имаме и няколко детски площадки и фитнес на открито, възможности за тенис на маса. С този празник искам да създадем една общност от хора, които ги е грижа и помагат в Първомайци да се случват интересни събития и за децата, коментира Ясен Янков, който се бори за пети мандат начело на Кметството.

Тук виждам на практика моята идея да подкрепяме масовия спорт, възможностите в подобни занимания да се включи цялото семейство. Щастлив съм да видя, че не само млади родители, но и лели, баби, дядовци се включват и дават пример на децата си, че спортът и движението са здраве. Не се съмнявам, че Ясен Янков ще направи този празник традиция. Той е един успешен кмет, който наистина работи за селото си, добави и инж. Добромир Добрев.

Един добре сработен механизъм е отборът на „Трите седмици”. С №7 в бюлетините за кмет на общината, кмет на селото и за общински съветници подкрепяте развитието на Първомайци.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Първомайци спортен празник ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета