Петък, 26 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Д-р Емил Николов: Ще гласувам за Николай Рашков, защото има вродено чувство за справедливост

  27.10.2023 14:10
Д-р Емил Николов: Ще гласувам за Николай Рашков, защото има вродено чувство за справедливост

Петима авторитети в своите области аргументират избора, който вече са направили своя избор за вота на 29 октомври.

Какво обединява лекар, действащ учител, спортист, историк и филолог? Всички те подкрепят Николай Рашков, с №16, за кмет на Горна Оряховица.

Кандидатурата на индустриалеца обединява личности с различен професионален път и занимания, които ясно заявяват желанието си за промяна в местната управа. 

Защо ще гласувам за Николай Рашков? Отговаря д-р Емил Николов, лекар – офталмолог

Горна Оряховица е град с уникална история и редица постижения на хората в него. Не може да се отрече, че много е направено за града в миналото, но в последните години нещата боксуват и е факт, че все по-малко са хората, които живеят тук.

Мечтая Горна Оряховица да е град, изпълнен с живот и много хора. 

В последните години се натрупаха много проблеми за разрешаване в града, като един от най-яростните критици на негативните явления на комунално ниво се оказа Николай Рашков. Той не само посочва проблемите, но и конкретни пътища за тяхното разрешаване. Той е достатъчно компетентен и образован, за да ги разреши и има характера, волята, всички възможности и нужни качества за това. 

 Познавам Николай Рашков от много години. Той е честен по природа, открит човек с вродено чувство за справедливост, съпричастен е с проблемите на хората и винаги се е старал да помага на другите.

 Одобрявам неговата кандидатура и програмата му за управление, фокусирана върху всичко онова, което е важно, за да може едно семейство да избере Горна Оряховица за свой дом. От първата глътка въздух в живота на всеки – в родилния дом, болницата, преминавайки през възможността за добро образование, за работа и перспективна реализация и да стигнем до желанието на семейство да свие своето гнездо тук.

Всеки един момент от живота трябва да може да се случи по най-добрия начин в нашия град!

Истинско щастие е, че именно такъв човек е решил да се кандидатира за кмет на Горна Оряховица. 

Нека да го подкрепим!"

За Николай Рашков и листата на „Пряка демокрация” с №16 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Николай Рашков д-р Емил Николов Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета