Петък, 26 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Добромир Добрев, кандидат за кмет на Община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ: Горнооряховчани очакват от нас да градим мостове, а не да вдигаме стени

  27.10.2023 11:11
Добромир Добрев, кандидат за кмет на Община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ: Горнооряховчани очакват от нас да градим мостове, а не да вдигаме стени

Измина още една предизборна кампания. Предстои ни ден за размисъл. А после идва денят на вота.

Трудно ми е да ви говоря колко е важен този ден и колко е важно да направите избор и да отидете да гласувате. В последните години преживяхме политическа криза, която вероятно е обезверила много от вас.

Аз вярвам, че си струва да не се отказваме. И се надявам, че повечето хора вярват в същото.

Няма да ви подведем, ако подкрепите отбора на „седмиците“. Имаме вече много опит и много търпение, за да намерим верния път към решаването на проблемите. Знаем как да превърнем противниците в приятели. Знаем къде да потърсим правилните партньори за спечелване на проекти и привличане на средства.

През този месец направихме много срещи, за да представим визията си за развитието на община Горна Оряховица през следващите 4 години.

Говорих с много хора. Чух похвали, насърчения, но и много критики. Боли, когато ти казват, че не си се справил с нещо. Но в същия момент си даваш сметка, че тази критика е много полезна. Така си сверяваш часовника и знаеш къде трябва да насочиш усилия. Гарантирам, че всяка критична забележка, която може да се преобразува в добро предложение, ще намери място в нашата програма.

Имам самочувствие, че направихме много неща. Те все пак са видими за всички. Знам, че има много още за правене. Между двата мандата в Общината се работи по мащабни проекти, които могат да променят живота ни. И точно това ме мотивира за четвърти път да се изправя пред вас и да искам подкрепа.

През последния мандат преминахме през много кризи. Някои от тях бяха платени с човешки животи. Това остави белег върху мен и моя екип. Но от всяка криза излязохме по-силни. Всяка трудност ни направи по-борбени и готови да даваме повече от себе си, за да я преодолеем.

Затова влязохме с много енергия в поредната предизборна битка. Но водихме позитивна кампания без обиди и лични нападки. Защото вярвам, че изборите са сблъсък на идеи и програми, а не на лична неприязън.

Горнооряховчани очакват от нас да градим мостове, а не да вдигаме стени и да чертаем разделителни линии.

29 октомври е ден за битка, за премерване на силите. Но ден по-късно ние трябва да можем да си подадем ръка и да работим заедно. Нека не превръщаме едно изборно състезание в омраза и начало на вендета. Няма такива различия, които да не можем да преодолеем в името на Горна Оряховица.

Отборът на ГЕРБ е гаранция за диалогичност, стабилност и продължаване на добрите решения за общината. Ние ще подадем ръка на всеки, без значение на партийните пристрастия, стига да е за доброто на всички горнооряховчани.

С №7 на 29 октомври давате глас за хората, които са доказали, че могат и имат енергията да работят за Горна Оряховица.

Гласувайте! Подкрепете №7 в трите бюлетини на 29 октомври! Няма да ви подведем!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ Добромир Добрев Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета