Сряда, 24 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Продължаване на започнатите проекти очакват от ГЕРБ хората в Горски долен Тръмбеш и Писарево

  25.10.2023 11:09
Продължаване на започнатите проекти очакват от ГЕРБ хората в Горски долен Тръмбеш и Писарево

Заключителните срещи на кандидатите на ГЕРБ в селищата на общината преминават под знака на очакването сегашното управление продължи да реализира идеите си.

В Горски долен Тръмбеш най-често задавания въпрос е кога в селото ще се пие „йовковска” вода. На практика отклонението, което трябва да докара вода от „Йовковци” в селото, е готово. Има още административни процедури, които трябва да се изминат, за да тръгне официално водата от язовира.

В момента се подготвя и решението на още един проблем за селото – свлачището по пътя към Върбица. Прави се проектиране за укрепване и през следващия мандат трябва да се реализират и строителните дейности.

Кандидатите на ГЕРБ поеха ангажимент да съдействат за поставяне на пътни знаци в селото, както и на пътно огледало по пътя към Върбица, за да се повиши безопасността на движение.

В Горски долен Тръмбеш ГЕРБ издигна отново Маринчо Маринов, който е кмет-рекордьор в общината.

Докато в Писарево залага на Иван Иванов, който за първи път участва в предизборна кампания.

Отново сме улучили най-правилния човек. Чух само хвалби за нашия кандидат. Сигурен съм, че ще оправдае доверието на съселяните си, коментира кандидатът за кмет на Общината инж. Добромир Добрев.

Голямата задача в Писарево е да се направи ремонт на пътя, който минава през селото. И да се отводнят и почистят дерета в долната част на селото, които често се затлачват. Иначе желанието на хората за нови контейнери и подмяна на осветителни лампи, ще се реши още следващия месец.

Кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ Горски долен Тръмбеш Писарево
Последни
Седмицата
Анкета