Петък, 19 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Кандидати за съветници на ГЕРБ направиха дарение на Детското отделение

  20.10.2023 14:21
Кандидати за съветници на ГЕРБ направиха дарение на Детското отделение

Председателят на общинската структура на ГЕРБ Добрин Дериджиян и кандидати за съветници от листата се възползваха от празничния повод на 19 октомври, когато МБАЛ „Св. Иван Рилски” празнува патронен празник и Деня на българския лекар, за да връчат дарение на Отделението по педиатрия. Прие го началникът на отделението д-р Елена Зарева, а сумата ще бъде използвана според нуждите на здравното заведение.

850 лева е сумата, дарена от кандидатите за съветници, а тя беше събрана на хоротека в парк „Николай Панайотов” миналата събота. Инициативата е на Калина Иванова, която е №9 в листата на ГЕРБ. Нейната идея беше да се организира фолклорен празник в парка с 2 лева такса за участие. Помогнаха Петър Петърчев и колегите му от „Хоротропанка Мераклии”, които вдигнаха настроението и поведоха хорото. Включиха се както кандидати за съветници от ГЕРБ, така и много хора, почиващи или преминаващи през парка.

В крайна сметка, след като отвориха урната, организаторите преброиха 850 лева.

В Детско отделение се грижат за нашите деца, така че е съвсем естествено всички да искаме да им помогнем с каквото можем. В същото време пък се получи много различно, весело и приятно събитие, в което се включиха много хора, забравили за всякакви политически пристрастия, коментира Калина Иванова.

ГЕРБ е с №7 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
дарение ГЕРБ МБАЛ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета