Четвъртък, 18 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Ще увеличим подкрепата за нашата Болница, за да има тя по-добро бъдеще, увери Огнян Стоянов медиците от МБАЛ „Свети Иван Рилски“ на патронния им празник

  19.10.2023 18:12
Ще увеличим подкрепата за нашата Болница, за да има тя по-добро бъдеще, увери Огнян Стоянов медиците от МБАЛ „Свети Иван Рилски“ на патронния им празник

Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Огнян Стоянов уважи днес празника на Многопрофилна болница за активно лечение „Свети Иван Рилски“ по повод патронния й празник и 128 години здравеопазване в града. Той пожела на директора  д-р Иван Иванов и на целия екип на лечебното заведение много здраве, професионални успехи и дръзновение.

„За последните години, благодарение на Вашето успешно управление и усилията на целия колектив, превърнахте болницата в Горна Оряховица в едно модерно лечебно заведение. С обновената материална база, мотивирания екип от медицински специалисти и внедрените иновации в лечебния процес, вие поставяте на високо ниво общинското здравеопазване. Нека Свети Иван Рилски Чудотворец да ви закриля и пази!“, пожела Огнян Стоянов на целия екип на Общинската болница.

Той поздрави и д-р Стефан Донев, управител на ДКЦ 1 ЕООД и го насърчи да продължава с достойнство, отговорност и усърдие да се грижите за живота и здравето на горнооряховчани.

„Нека вярата в доброто и чудотворната сила на изцелението бъдат Ваши спътници в житейски и професионален план! Изразявам искрената си благодарност за неуморния труд, който полагате за здравето и благополучието на всички нас“, посочи Огнян Стоянов.

Той увери присъстващите, че като представители на местното самоуправление заедно със своя екип от МК БСП и Левицата ще работи за доброто бъдеще на лечебното заведение.

„Ще работим за повече подкрепа към нашата общинска болница, не само тя да съществува, но и да да има добро бъдеще, повече потенциал, повече специалисти и да дава по-качествени услуги на нашите съграждани и жителите на съседните общини. Те искат и очакват това от нас и ние сме длъжни да го направим", заключи кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Огнян Стоянов.

МК „БСП за България и Левицата“ е с №68 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 


Ключови думи
Огнян Стоянов МБАЛ Св. Иван Рилски
Последни
Седмицата
Анкета