Сряда, 17 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Христо Черкезов от „Български възход” има лична кауза да работи за повишаване на пътната безопасност, особено за децата.

  18.10.2023 18:17
Христо Черкезов от „Български възход” има лична кауза да работи за повишаване на пътната безопасност, особено за децата.

„Реших да се кандидатирам за общински съветник в ОбС Горна Оряховица, защото смятам, че мога да бъда полезен за града в моята област - пътна безопастност и подобряване на безопастността като цяло. Искам да дам своят принос в развитието на Горна Оряховица, за да живеем всички ние в едни по-добър, по-красив, по-уреден град”, казва единайстият в листата на ПП „Български възход” Христо Черкезов.

Завършва Техническия университет във Варна със специалност „Транспортна техника и технологии”. Дълги години работи в сферата на сервизната и ремонтна дейност на автомобили, но е избрал да се развива в сферата на обучение на млади шофьори. От 7 г. е автоинструктор в учебен автоцентър – бизнес със семейни традиции, на който отдава изцяло времето и вниманието си.

Включва се с ентусиазъм в листата за общински съветници на ПП „Български възход” по покана на приятел. „Решението взех бързо. Оказа се, че познавам повечето участници в листата, хора с чисто минало, добри намерения, готови да дадат всичко от себе си за едни по-добри условия на живот в Горна Оряховица”, казва младият мъж. Христо смята, че притежава необходимите качества и умения, с които да допринесе за това развитие. Умее да изслушва хората с разбиране към проблемите им. Не се плаши от работа и проявява сериозно отношение към задачите.

Христо Черкезов е на 36 г. семеен с едно дете на 2 г. В свободното си време обича да спортува. Още от ученик се запалва по тениса на маса. До завършване на средното си образование тренира активно, като картотекиран състезател със сериозни успехи на национално ниво, а днес тенисът на маса е негово хоби. Смята, че би могъл да бъде в помощ и за популяризирането на този спорт в града сред израстващото поколение, чрез организиране на любителски турнири.

Един от основните проблеми, които му правят впечатление в града ни, е постоянният процес на обезлюдяване. Много млади хора го напускат, едни се реализират в по-големите градове, други извън страната. Христо намира решението на този проблем в по-доброто партнорство на общината и бизнеса, най-вече на дребния и средния бизнес, с цел осигуряване на повече работни места и повишаване жизненият стандарт на гражданите. Привличането на нови инвеститори в общината също трябва да бъде приоритетна задача в работата на Общинския съвет.

Смята за своя лична кауза възможността да допринесе за повишаване на знанията на децата в училищата и детските градини, относно пътната безопасност. И това за него е от най-голямо значение, защото децата са нашето бъдеще.

Христо Черкезов е №11 в листата на „Български възход”, която е с №20 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Български възход Христо Черкезов Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета