Петък, 12 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Виктория Велинова, кандидат за кмет на село Първомайци: Само обединени можем да решим проблемите на селото

  13.10.2023 19:26
Виктория Велинова, кандидат за кмет на село Първомайци: Само обединени можем да решим проблемите на селото

„Не мога да приема лъжата, измислицата  и тази разруха, която е около всички нас. Мотото „Да спасим Първомайци заедно“ означава да отворим вратите  си и да видим какво ни заобикаля.  На мен ми писна да живея до сметище,  образувало се до моята къща и навсякъде в с. Първомайци.  Виждам всеки ден проблемите в селото  и искам да ги решим заедно“  - това каза кандидатът за кмет от коалиция „БСП за България и Левицата“ Виктория Велинова  на  емоционална среща с жителите на населеното място в Пенсионерския клуб. 

Според нея вече е време да се правят малки стъпки, но само и единствено напред в посока цялостно развитие на селото.

На срещата присъства и кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица Огнян Стоянов, който заяви: „Десет години минаха, откакто приключи водният проект на с. Първомайци. Главната улица, която е лицето на селото и на всеки му се налага да минава по няколко пъти на ден по нея, е в състояние като след война. Каква е причината за толкова години да не се преасфалтира, при положение, че и водопроводът и канализацията са подменени. В Горна Оряховица не се асфалтират улици, защото все още не e подменена подземната комуникация. В Първомайци  като е подменена, защо не се прави основната улица? Ще работим и търсим финансиране за ремонт на училището. То остана единственото неотремонтирано и трябва да се обнови, защото в селото  има много млади хора и е важно да им създадем добри  условия. 

Преди седмица бях на  Националния фестивал на клубовете за народни хора „Хоро се вие край река Янтра”  и видях, че покривът на читалището се лющи и пада на главите ни. Там има спешна нужда от ремонт. Това е един от приоритетите, които ще бъдат заложени в бюджета на Общината, за да не остава така“

"За да изпълним политиките и приоритетите, които сме си поставили, трябва да се работи. Аз днес съм тук, за да подкрепя Виктория – кметът, който ще работи за вас и за селото. Познавам я като много отговорен, честен и добър човек. Време е за нови лица – дошло е време за Огнян Стоянов в Горна Оряховица! Дошло е време за Виктория Велинова в Първомайци! - сподели Габриела Шилкова, кандидат за общински съветник  от листата на коалиция „БСП за България и Левицата“, която също уважи събитието.

В срещата се включиха и кандидатите за общински съветници Марин Богомилов, Емилия Иванова, Трифон Димитров и Теодора Миновска. С тях бе и кандидатът за кмет на с.Поликраище  Цветомила Кьосева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

 

 


Ключови думи
Първомайци Огнян Стоянов БСП за Блгария и Левицата
Последни
Седмицата
Анкета