Петък, 12 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Николай Рашков, кандидат-кмет на Горна Оряховица: Почтеността може да бъде модел на управление

  13.10.2023 13:50
Николай Рашков, кандидат-кмет на Горна Оряховица: Почтеността може да бъде модел на управление

Правят се опити за промяна на общественото мнение, чрез методите на манипулация и лъжливи твърдения срещу мен, коментира във Фейсбук индустриалецът

Кандидатът за кмет на Горна Оряховица от „Пряка Демокрация“ Николай Рашков публикува своя позиция в социалните мрежи, вследствие на анонимни коментари, с които в последните дни се правят непотвърдени внушения по негов адрес. Във Фейсбук той написа: 

„Лъжа е, че дължа възнаграждения на свои служители! В над 30 годишния ми опит в бизнеса съм изградил име и репутация, които са плод на почтен и отговорен труд. Със стотиците си добросъвестни служители, с които работата ме е срещала, съм изградил и запазил през годините, не само коректни, но и топли отношения. Няма нито един човек, който да потвърди лъжите, изричани по мой адрес, заради страха на един местен феодал, че очевидно ще бъде „детрониран“.

Все повече писачи са активирани да разнасят смут и да тиражират лъжи за мен, като за всяка от тях ще дам ясен отговор и ще потърся правата си по съдебен ред (по чл.147, Ал. 1 от НПК). Всеки клеветнически коментар в социалните мрежи подлежи на санкция от 3 до 7 хиляди лева.

Лъжата не съществува в моя речник и начина ми на мислене. Напротив, ще работя за пълното й разобличане и ще докажа, че почтеността може да бъде модел на управление.

Горна Оряховица се намира в безпрецедентна възможност да се отърси от корупцията и да се превърне в град, който мечтаем. Всеки опит за промяна на общественото мнение, чрез методите на манипулация и лъжливи твърдения срещу мен, оценявам като предателство към гражданите, които вярват, че промяната може да настъпи“.


Ключови думи
Николай Рашков кандидат за кмет Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета