Четвъртък, 11 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Горна Оряховица ще има нова спортна зала, заяви инж. Добромир Добрев пред хандбалистите от „Локомотив“

  12.10.2023 20:34
Горна Оряховица ще има нова спортна зала, заяви инж. Добромир Добрев пред хандбалистите от „Локомотив“

Хандбалният клуб „Локомотив“ получи нови спортни екипи от инж. Добромир Добрев, който спази традицията да дарява спортните клубове по време на всяка предизборна кампания. Инициативата е, за да се поощрят клубовете, които развиват отборен спорт. Започна се от футболния „Локомотив“, но вече нова екипировка получават също хандбалистите и баскетболистите на „Локо“, волейболистките на „Импулс“.

Хандбалният „Локомотив“ е най-успешният отбор в Горна Оряховица и вече няколко години е в елита на България. В момента клубът има картотекирани над 110 състезатели - от най-малките на 10 години, които правят първи стъпки с топка, до мъжете в „А“ и „Б“ група.

„Особено в последните години, когато „Локо“ се намеси в борбата за златото във Висша хандбална лига, а и спечели Купата на България, хандбалистите ни направиха много горди. Новите екипи са малък жест на благодарност за труда, който полагате“, обърна се инж. Добрев към спортистите.

Заедно с него в залата бяха кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Добрин Дериджиян, Георги Бижев, Калина Иванова, Иван Генов, Георги Колев, Добромира Енчева, Йордан Чонов.

„Знам, че голямата ви болка е липсата на зала. Това е скъпо съоръжение, което Общината не може да си позволи със собствени средства. Но това е основен приоритет в частта за спорт в програмата ми и няма да се спра, докато не се случи“ каза още Добромир Добрев.

Вече втора година хандбалистите от представителния отбор са принудени да посрещат домакинствата си извън Горна Оряховица, тъй като зала „Никола Петров“ не отговаря на стандартите на Федерацията.

„Горна Оряховица ще има нова спортна зала. Това е моят ангажимент към спортните хора в града в навечерието на новия мандат“, завърши инж. Добромир Добрев.

Инж. Добромир Добрев и кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините на 29 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
екипи ГЕРБ хандбал Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета