Сряда, 10 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов изрази подкрепата си за листата на партията в Горна Оряховица

  11.10.2023 13:25
Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов изрази подкрепата си за листата на партията в Горна Оряховица

Безусловно подкрепям Кирил Кирилов и листата ни с кандидати за общински съветници в Горна Оряховица. Тя е съставена от хора, които активно участват в местното самоуправление и от дълги години провеждат политики в подкрепа на гражданите. Нашите кандидати водят открита и откровена кампания с избирателите, като предлагат реални и изпълними решения на местните проблеми.

Води се една странна кампания за местния вот. Дебат за бъдещето на общините почти липсва. Избирателите трудно могат да се ориентират кой какво предлага и как смята да го свърши. Преди всичко липсва принципния разговор, кой какво ще защитава като политика.

Именно на този фон кандидатите на ВМРО – Горна Оряховица отстояват и провеждат политика на разум и предвидимост в управлението с акцент върху публичните политики в сферата на образованието, здравеопазването, сигурността и осигуряването на нормална градска среда, повишаване качеството на живот на гражданите и възможности за развитие на предприемачеството.

Безспорни са постигнатите от нашите досегашни представители в общинския съвет успехи в подкрепата на младите семейства на местно ниво, които представителите на ВМРО в следващия местен парламент смятат да развият и продължат чрез различни общински политики.

И не на последно място Кандидатите за общински съветници на ВМРО в Горна Оряховица са професионалисти в своите обрасти, хора които обществото добре познава, които са верни на каузата България и се ползват с моето пълно доверие и подкрепа.

Затова призовавам гражданите на Горна Оряховица на 29.10.2023 година да гласуват с №4

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ВМРО Горна Оряховица Каракачанов
Последни
Седмицата
Анкета