Понеделник, 18 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Йордан Байчев ще е кандидатът за кмет на коалиция „ПП – ДБ” в Горна Оряховица

  18.09.2023 17:27
Йордан Байчев ще е кандидатът за кмет на коалиция „ПП – ДБ” в Горна Оряховица

Предизборният пасианс в Горна Оряховица се подрежда и повечето от основните играчи вече обявиха своите кандидати, с които ще се борят за кметското място в Общината.

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България” застава зад областния лидер на ДСБ и настоящ кмет на Долна Оряховица Йордан Байчев. Той ще е кандидатът за кмет, а първото място в листата ще е за общинския лидер на „Продължаваме промяната” Николай Илиев.

Община Горна Оряховица заслужава да бъде управлявана умно, честно и компетентно. Вярвам, че мога да предложа такова управление. Кандидатирам се за кмет на Общината, защото знам какво значение има за живота на хората отговорната и компетентна местна власт, а вече имам и кметски опит.

Благодаря на подкрепата на „Продължаваме промяната” и „Демократична България”. Но ще бъда още по-благодарен, ако получа подкрепата на всички свободни хора в община Горна Оряховица. Знам, че сме много и е време да формираме своята общност. Вярвам, че всички заедно и с едно умно и честно управление, ще направим нашата община място, с което се гордеем, каза Йордан Байчев, след като официално се включи в кметската надпревара.


Ключови думи
Йордан Байчев ПП-ДБ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета