Събота, 02 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

„Български възход“ откри приемна в Горна Оряховица, за да чуе всички проблеми на горнооряховчани

  15.09.2023 20:32
„Български възход“ откри приемна в Горна Оряховица, за да чуе всички проблеми на горнооряховчани

Партия „Български възход“ откри приемна в Горна Оряховица в деня, в който се регистрира и в Общинската избирателна комисия за участие в Местни избори 2023.

Партията заяви участие и в трите избора на 29 октомври – за общински кмет, за общински съвет и за кметове на кметства. Местният лидер Даниел Спасов е първият официално номиниран претендент за кметската битка в общината. Неговата кандидатура беше представена още миналата седмица лично от лидера на партията Стефан Янев.

Областният координатор и кандидат за кмет на Велико Търново Венцислав Фоти пръв пожела успех на горнооряховската структура при откриване на партийния офис. Уверен съм, че горнооряховчани имат добър избор в лицето на Даниел Спасов и колегите, които ще влязат в листата. Това са хора, които искрено искат да работят за града си, каза той при откриване на приемната.

Офисът и начинанието получиха благослов и от отец Зоран Мамучевски, който напомни още преди освещаването, че Исус Христос е казал „Ако искате да сте първи сред хората, трябва да им служите“.

Отваряме този офис, за да могат повече хора да кажат какво им липсва в управлението на нашата община. Имаме много затлачени проблеми, с които сякаш сме свикнали, но те ни дърпат назад. Ще покажем, че с лошото не трябва да се свиква, а трябва да се промени, каза Даниел Спасов, който след десетина дни ще влезе и официално в кметската надпревара в Горна Оряховица.

Първата ни задача е да възстановим диалога между общинската власт и бизнеса в Горна Оряховица. Без такъв диалог няма как да очакваме развитие на икономиката, повишаване на благосъстоянието на хората и спиране на обезлюдяването на града ни – а това е най-големият ни проблем. Искаме обаче и диалог с обикновените хора, които да могат да си кажат проблема и насреща да не чуят „да, ще предадем“, а да видят реални действия, каза още Спасов.

Затова разкриваме тази приемна. Елате и споделете с нас всичко, което ви тревожи, което искате да се промени или пък просто ни дайте съвет. Идеята ни е да направим управление, което е свързано с хората и ги чува. И то не само в предизборната кампания, а във всеки един ден след това, категоричен е общинският лидер на „Български възход“, който е уверен, че възходът може да бъде и за Горна Оряховица.

Приемната е на ул. „Хан Крум“ № 1, срещу Съда в Горна Оряховица.


Ключови думи
Български възход Горна Оряховица Даниел Спасов