Сряда, 13 Дек 2023
            
Горна Оряховица Спорт

ХК „Раховец” откри сезона с парти за 15-ти рожден ден

  13.09.2023 11:36
ХК „Раховец” откри сезона с парти за 15-ти рожден ден

С голяма торта и много награди отпразнуваха 15-я рожден ден на своя клуб хандбалистите на „Раховец” в Горна Оряховица. Домакин на партито беше кафе „Галерия”. По традиция президентът на клуба Пламен Панев отличи най-добрите за изминалия сезон, който завърши само преди дни със спечелването на 10-та шампионска купа за клуба, извоювана от 13-годишните на Държавното по плажен хандбал. Плакетите за принос тази година получиха Мартин Стефанов, Ивайло Кирчев, Кристиан Петков, Светослав Иванов, Габриел Маринов и Ивайло Петков.

С вълнуваща размяна на благодарности бяха изпратени и шестима от „ветераните” на клуба, които тази година бяха абитуриенти и вече са студенти. Петър Патарински, Ивайло Ралчев и двете двойки близнаци Михаил и Самуил Стоянови и Дойчин и Александър Мъглови се разделят с клуба, в който са тренирали 12 години. Със специални благодарности ръководството на „Раховец” се обърна към семействата на момчетата, които винаги са били до децата си през тези години

От името на Родителския комитет Мила Стоянова подари кристална купа с надпис „Вярност, достойнство и чест” с пожелание да се организира ежегоден турнир с това име.

С тези момчета и техните родители бяхме едно семейство 12 години. Изпращам ги с огромно вълнение и вярвам, че те ще успеят навсякъде. Пожелавам си и сред следващите набори да има такива добри и отдадени на хандбала деца, коментира Пламен Панев.

Плакети имаше и за добрите партньори на ХК „Раховец”.

Новите първенства започват през октомври, а за загрявка преди партито в спортна зала „Никола Петров” се изиграха две контролни срещи между детски и мъжки отбори на „Раховец” и ХК „Левски” (Левски).

Сн. Васил Василев


Ключови думи
хандбал Раховец Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета