Сряда, 04 Oct 2023
            
Горна Оряховица Светски

Фенове на автомобилите Jaguar се събират в Горна Оряховица

  05.07.2023 16:00
Фенове на автомобилите Jaguar се събират в Горна Оряховица

Собственици и почитатели на автомобилите Jaguar за първи път се събират в Горна Оряховица. Срещата ще се проведе на 15 юли на паркинга пред Летния театър. Неин организатор е Здравко Здравков от Варна – ентусиаст и, разбира се, собственик на Jaguar. Здравков е подкрепен от кмета инж. Добромир Добрев.

За домакин на събитието градът е избран неслучайно. Стратегическото му географско разположение в центъра на страната улеснява в голяма степен участниците, за които Варна, където досега се е провеждала срещата, идва твърде далеч. Очаква се в Горна Оряховица да пристигнат Jaguar-и от Враца, Смолян, София и др.

Подредбата на колите ще започне около 12 ч. На място ще бъдат разпънати шатри, специално жури ще определи победителите в няколко категории, предвидена е и томбола. От „Мото Пфое“ – официален дистрибутор, ще предоставят Jaguar за тест драйв от всички, които искат да се докоснат до новите технологии в електрическото автомобилостроене.  

Jaguar-ът на Здравко Здравков е от 1988 г., но сбирката няма да е само за ретро автомобили от марката – на 15 юли в Горна Оряховица ще могат да се видят и по-нови модели.

Очаква се срещата да приключи в 17 ч.

сн. архив организатори


Ключови думи
Jaguar годишна среща Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати