Петък, 25 Авг 2023
            
Горна Оряховица Общество

За няколко часа площад „Георги Измирлиев“ беше най-горещата точка в България

  26.05.2023 22:31
За няколко часа площад „Георги Измирлиев“ беше най-горещата точка в България

Най-горещата точка в България стана площад „Георги Измирлиев“ тази вечер – заради жегата на сцената, вдигната от изпълнителите на Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и най-вече заради стотиците фенове, пеещи, скандиращи и танцуващи в продължение на почти три часа. Насткроението се поддържаше още от ранния следобед с игри, награди и забавления, организирани от Coca Cola.

Като първа спирка Горна Оряховица отново вдигна летвата пред останалите градове, в които ще спре турнето тази година. Любимците на младата публика пък от своя страна се постараха да надскочат очакванията. DENI, VICTORIA, Михаела Маринова, Дара Екимова, V:RGO x EMIL TRF и Torino & Pashata взривиха публиката. Подгряваха DJ Mascota, VENDA, VALL и зашеметяващите танци на Remi Toin с балет SkyWalkers. Сцената, озвучаването и пиротехниката бяха на обичайното топ ниво. Дори времето беше на страната на купонясващите и майската буря се развихри двайсетина минути след края на концерта.
Утре вечер е време за рок. На сцената са първо горнооряховските банди Steel Rider и Crossroad, а след тях идва и тежката артилерия с БТР.


Ключови думи
Coca Cola Горна Оряховица площад "Георги Измирлиев"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати