Понеделник, 21 Авг 2023
            
Други Елена

Съобщение във връзка с провеждането на автомобилно състезание гимкхана

  20.05.2023 07:06
Съобщение във връзка с провеждането на автомобилно състезание гимкхана

Община Елена уведомява гражданите, живеещи в близост до паркинга пред стадион „Чумерна“, че на 20.05.23 г. в интервала от 10:00 до 16:00 часа ще се проведе автомобилното състезание ГИМКХАНА.

В посочения часови диапазон (10:00 ч. – 16:00 ч.) паркингът ще бъде използван за целите на състезанието, поради което е необходимо пространството да бъде освободено от лични автомобили.

Ръководството на Община Елена поднася своите извинения за причиненото неудобство.

Заповядайте на третото от пет ГИМКХАНА състезания организирани от "ГИМКХАНА БЪЛГАРИЯ" на 20.05. в гр. Елена. Готови ли сте отново за екшън, шоу и надпревара на нашите невероятни състезатели? Състезанието е организирано с изключителната подкрепа на Община Елена!

С цялото семейство може да се наслаждавате на нашата програма: 3 рунда ГИМКХАНА, дрифт и шоу през почивките, дронове, снимки и разговори със състезателите и техните автомобили и всякакви изкушения срещу глада и жаждата, анонсират организаторите.

ГИМКХАНА е първенство за мъже и жени и е валидно за държавно първенство, записано в спортния календар на българските федерации по автомобилен спорт.

ГИМКХАНА се провежда на предварително ограден и ограничен за достъп терен, в рамките на който се преминават различни елементи представляващи изпитания за класиране, като целта е преодоляване на всички елементи от трасето за най-кратко време и без допускане на нарушения./ сн. организатори


Ключови думи
гимкхана
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати