Петък, 23 Юни 2023
            
Горна Оряховица Избори 2 април 2023 г.

„Продължаваме Промяната” учреди местната си организация „Промени Горна Оряховица”

  23.03.2023 09:23
„Продължаваме Промяната” учреди местната си организация „Промени Горна Оряховица”

В Горна Оряховица вече има действаща структура на политическа партия „Продължаваме Промяната”. С над 30 активни члена беше проведено учредително събрание, на което бяха избрани председател на организацията, общинско ръководство и делегати за общото събрание на партията. За председател на общинската структура „Промени Горна Оряховица” беше избран адвоката Николай Илиев. Той практикува юридическата професия от 2007 година, като е специалист по наказателни и граждански дела. Към момента е и зам.председател на РИК, а на предходни избори е изпълнявал и ролята на председател. Семеен е, с две деца.

Учредителното събрание съвпадна с откриването на офиса на партията в Горна Оряховица. Той се намира на ул. „Вичо Грънчаров” 12.

На събранието присъстваха и кандидатите за народни представители арх. Йордан Терзийски, Милен Матеев, Лили Матева-Цанкова и Иво Дечев.

„Целта ни е заедно да променим България и Горна Оряховица, така че да имаме един нормален европейски живот тук. Не трябва да чакаме спасители, а трябва всеки от нас да допринесе за промяната, за да се случи така, както искаме“, заяви арх. Йордан Терзийски като пожела успех на организацията „Промени Горна Оряховица”

Бяха обсъдени акцентите в предизборната програма на коалицията “Продължаваме Промяната - Демократична България”. Предвидени са инвестиции в размер на 50 милиарда лева по време на мандата, като гарантирано половината от тях да бъдат за Северна България. Целта  е изграждане на инфраструктура, развитие на местния бизнес и повишаване на доходите на хората, така че да бъде достигнат стандарта в столицата. Планира се стимулиране на малките ферми, така че да имаме достъп до качествена българска храна на достъпни цени. Заложени са инвестиции и реформи в здравеопазването и образованието, така че всеки да има достъп до качествена услуга. Важен приоритет е производството на електроенергия, която да гарантира стабилно производство в България на достъпна цена. 

Зад коалицията „Продължаваме Промяната - Демократична България” вече застанаха над 100 граждански движения и множество личности с каузи. Обединението дава шанс на България за стабилно, прозрачно и реформистко управление, което да извърши реформите, да развие регионите, да повиши доходите на хората и да гарантира един европейски начин на живот.

За силна, свободна и просперираща България, част от обединена Европа!

 


Ключови думи
Продължаваме промяната Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати