Понеделник, 12 Юни 2023
            
Горна Оряховица Избори 2 април 2023 г.

Кристиан Вигенин откри новия дом на горнооряховските социалисти

  13.03.2023 18:43
Кристиан Вигенин откри новия дом на горнооряховските социалисти

Със здравец, четирилистна детелина и питка със сол и мед посрещнаха горнооряховските социалисти първите гости в новия си дом – зам. председателя на партията и водач на листата на БСП в IV МИР Кристиан Вигенин, областния председател Мариана Бояджиева, съпартийци от областта. Новият партиен офис на ул. „Вичо Грънчаров” ще посреща симпатизанти и активни членове не само по време на кампанията за парламентарните избори на 2 април, но и през следващите месеци, в които партията ще се готви за местния вот.

Нека загърбим нещата, които ни разделят и да бъдем силни и обединени. Нашият екип е №1, а БСП е №1 в листата, с която ще гласуваме на 2 април. Да работим много, за да постигнем по-добър резултат и да имаме повече народни представители в следващия Парламент, пожела си общинският лидер Огнян Стоянов, закачайки китка здравец над вратата на новия партиен клуб.

След срещите, които направихме днес в Горна Оряховица и разговаряйки тук с вас, виждам настроение и желание да покажем какво можем. А ние можем и БСП трябва да си върне самочувствието. Вярвам, че ще го направим с хора като тримата представители на Горна Оряховица в листата. Габриела Шилкова, Мариян Марков и Огнян Стоянов са хора почтени, хора, на които може да се разчита, хора, които имат кауза. Времето ги е проверило и ние можем да им се доверим, каза Кристиан Вигенин пред актива и симпатизантите на партията. Моля ви, нека се опитаме да дадем всичко в тази кампания, защото тя е много важна за БСП. България има нужда от силна социалистическа партия, а БСП има нужда да излезе от вътрешните противоречия и да работи за България, да реализира своите политики, които ще направят живота на българите по-добър, каза още водачът на листата с №1.

Имаме може би най-добрия водач на листа в този момент. Надявам се, че той ще остане свързан с Великотърновска област и след като стане народен представител. А всички вас призовавам отново да забравим за различията си и да направим силна кампания. За нас тя е и репетиция за местните избори, в които сме решени да променим статуквото в Горна Оряховица, призова съпартийците си общинският съветник Антон Паричев.

Въпреки трудностите, през които преминава БСП, в нашата област партията остава силна и с работещи структури. Горнооряховската организация винаги е била сред най-активните. И този път тя излъчи трима достойни кандидати за листата и вярвам, че вие ще ги подкрепите. Пожелавам ви този дом винаги да е пълен със социалисти и симпатизанти, а изборните резултати да са такива, че да върнат самочувствието ни, приветства новодомците и областният председател Мариана Бояджиева.

Цялата листа на „БСП за България” за IV МИР ще бъде представена в Горна Оряховица на 27 март в киносалона в Младежкия дом.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
БСП Горна Оряховица Кристиан Вигенин
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати