Вторник, 11 Апр 2023
            
Горна Оряховица Други

Община Горна Оряховица организира информационна среща по програмата за саниране на жилищни сгради

  10.01.2023 14:50
Община Горна Оряховица организира информационна среща по програмата за саниране на жилищни сгради

На 13 януари (петък) от 17.30 ч. в Зала 1 на Община Горна Оряховица ще се проведе информационна среща по програмата за енергийна ефективност на жилищни сгради (саниране).
Допустими за кандидатстване са жилищни сгради, проектирани преди 26.04.1999 г. , в които броят самостоятелни обекти е най-малко 4 и принадлежат на повече от един собственик. За сградата, за която ще се кандидатства, трябва да бъде създадено Сдружение на собствениците по реда на Закона за управление на етажната собственост. За да кандидатства Сдружението на собствениците, трябва за сградата да бъде изготвено енергийно и техническо обследване от лицензирана фирма. Общината и Сдружението подписват партньорско споразумение, като Общината има задължение да придвижи документацията на Сдружението до МРРБ.
Окончателните насоки за кандидатстване, както и отговори на въпроси, свързани с програмата за саниране, са публикувани ТУК
На сайта на Община Горна Оряховица също ще бъде създаден сектор, където ще се публикува текуща информация по програмата.


Ключови думи
саниране
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати