Четвъртък, 23 Мар 2023
            
Общество Свищов

Деца от СУ „Цветан Радославов“ помагат за купуването на перфузор за болницата в Свищов

  22.12.2022 13:24
Деца от СУ „Цветан Радославов“ помагат за купуването на перфузор за болницата в Свищов

За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на СУ „Цветан Радославов“, учениците и техните родители успешно реализираха благотворителен коледен базар. Тазгодишната кауза бе под надслов "Деца даряват за деца" - кампания за закупуване на перфузор за нуждите на детското отделение на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович" ЕООД в Свищов.

На 20.12.2022 г. фоайето на училището отново се изпълни с изобилие от ръчно изработени сувенири, календари, картички и коледни украшения, сладки и солени изкушения, с желание за помощ и добротворчество. За пореден път своята щедрост и милосърдие показаха ръководството и служителите при Община Свищов, които прегърнаха каузата и с готовност се включиха в набирането на средства. Благодарности и към децата и колектива на ДГ "Слънчо", които се включиха с ръчно изработени изделия изказва от СУ „Цветан Радославов“.

Само за няколко часа бяха събрани 2015,32 лв., които на следващия ден бяха предадени на началника на Детско отделение д-р Румяна Николаева.

Огромна благодарност към всички участници-съмишленици за щедрите сърца и златни ръце. Нека доброто пребъде и да Ви се случват много чудеса! Бъдете здрави, щастливи, успешни и благословени! Весели Коледни и Новогодишни празници пожелават от училището.


Ключови думи
СУ Цветан Радославов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати