Сряда, 22 Мар 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Баскетболният „Локомотив” изпрати годината с празник за над 90 състезатели и много фенове

  21.12.2022 16:54
Баскетболният „Локомотив” изпрати годината с празник за над 90 състезатели и много фенове

За Игнажден поверието гласи, че който прекрачи пръв прага ти, определя късмета ти за цялата година. В този ден баскетболен клуб „Локомотив” посрещна в своя втори дом – спортната зала, над 90 състезатели и техните родители, за да отбележат заедно края на една успешна състезателна година и настъпващите празници.

За начало с демонстрация се включиха 6-годишните хлапета от ДГ „Щастливо детство”. След тях мериха сили момчетата от първите и вторите класове на СУ „Георги Измирлиев”, СУ „Вичо Грънчаров”, ОУ „Св. св. Кирил и Методий” и ОУ „Иван Вазов” от Горна Оряховица и СУ „Максим Райкович” от Лясковец. Първата част от спортния празник е и част от мероприятията, заложени по НП на МОН „Заедно в изкуствата и спорта”, по която работи треньор от клуба в горнооряховската Гимназия. Публиката наблюдава и демонстративен мач между представителните отбори на „Локомотив” в първенствата на 12 и 13-годишните, а след тях на терена излязоха отборите, представящи „Локо” в „А” и „Б” група на ББЛ лига Център. Публиката се наслади на интересни и оспорвани двубои, а за доброто настроение се погрижиха акробатите от „Джим Денс” и „Акро Нова”.

Имаше игра с публиката, томбола, много музика, почерпка за всички. Всички деца получиха медали и тениски. Специално приветствие отправи и основният спонсор Димитър Петков от Solar Home.


Ключови думи
баскетбол Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати