Петък, 17 Мар 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Колкото звезди в небето, толкова медали на тепиха, пожелаха коледари на СКБ „Локомотив”

  16.12.2022 17:24
Колкото звезди в небето, толкова медали на тепиха, пожелаха коледари на СКБ „Локомотив”

Коледарска група от ДГ „Щастливо детство” нарича за здраве и успехи в залата по борба на спортен комплекс „Никола Петров”. Колкото звезди в небето, толкова медали за борците, завърши благословът на децата, водени от директорката на детската градина и много спортен човек Марияна Кушева.

Двамата треньори на борците Николай Ганев и Пламен Дончев, както и целият екип на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”, начело с директора инж. Петя Богданова, влязоха в ролята на домакина и дариха малките коледари и певческата група на девойките с лакомства, отвръщайки на благослова им с пожелания за здраве и щастливо детство

Децата бяха посрещнати и от всички момчета и момичета, трениращи в СКБ „Локомотив”, които показаха хватки на новия си тепих. Клубът по борба получи от Федерацията съвсем нов тепих, ползван само на световното първенство за ветерани в Пловдив. Така младите борци на „Локо” вече тренират при най-добрите условия, след като миналата година и самият клуб закупи нов тепих.


Ключови думи
борба Локомотив коледари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати