Четвъртък, 16 Мар 2023
            
Горна Оряховица Общество

Децата от ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица преподават урок по доброта и милосърдие

  15.12.2022 10:55
Децата от ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица преподават урок по доброта и милосърдие

Урок по доброта и милосърдие изнасят в ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица. В училището е разположен благотворителен базар, набраните средства от който ще бъдат предоставени на две деца от същото училище. А довечера в Зала 1 на Община Горна Оряховица ще е кулминацията на добротворската инициатива, която за пореден път ще обедини децата, техните преподаватели, родители и приятели в името на любовта и надеждата.

Скъпи приятели, правете всичкото добро, на което сте способни, с всички средства, които имате, по всички начини, които знаете, на всички места, където можете, по всяко време, на всеки човек, докато можете, казват от ОУ „Иван Вазов“.

В концерта, който започва в 17:30 ч., ще участват Мажорен състав „Българче” с художествен ръководител Розалия Нанкова и Вокална  група „Звънчета” с ръководител Стела Акиванова при ОУ „Иван Вазов”. Божидара Недялкова и Виктория Беевска ще представят стихотворението „Коледна нощ“, а Ивайла Николова песента „Let it snow”. Към каузата се присъединява Балет „Калина“ с художествен ръководител Калинка Генова. На сцена ще излязат още Яна Димитрова и Любомир Иванджиков, Дария Димитрова, Зара Николова и Кристалина Момчева, Марио Петков, Балет „Грация“ с художествен ръководител Соня Георгиева и акробатите от „Джим денс” и „Акронова“, а своя благослов ще отправят коледари.

Пред залата ще бъде разположен и щанд, с покупката от който всеки гост може да подкрепи сърцатите деца и стремежа им да помогнат.

Уроците по доброта, сърдечност и безкористност се преподават най-добре с личен пример. Любовта и добротата никога не са напразни, защото благославят този, който ги получава, и онзи, който ги дава, вярват в ОУ „Иван Вазов“.


Ключови думи
ОУ Иван Вазов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати