Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Децата от ОУ „Иван Вазов“ показаха на възрастните как могат да бъдат щастливи

  01.06.2022 15:55
Децата от ОУ „Иван Вазов“ показаха на възрастните как могат да бъдат щастливи

На Международния ден на детето – 1 юни, учениците от ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица показаха на своите учители и родители три важни неща – как могат да бъдат щастливи, упорити и любознателни. Малчуганите от 1 до 3 клас получиха своите удостоверения за завършен клас на най–хубавия детски празник.

Още от ранни зори училищният двор на ОУ „Иван Вазов“ бе огласен с детски песни. На тържествена церемония  директорът на  училището поздрави всички ученици, учители, родители и приятели, дошли да споделят празника. След това микрофонът бе връчен на малките таланти от училището, които изпълниха стихове и песни, посветени на лятото и детските игри.

Парти агенция „Феличита“ – Велико Търново създаде много настроение, донесе незабравими емоции и щастиви миговe за малки и големи. Тържеството бе наситено с креативни игри, много танци, песни и забавления. В горещия летен ден деца и родители с усмивки се освежиха с импровизирания прохладен летен дъжд в двора на училището.

Заниманията с ученици ще продължат активно през летните дни в Лятната академия за знания и забавления,  организирана от ОУ „Иван Вазов“. Творческите занимания за бъдещи първокласници и ученици от начален етап ще се провеждат целодневно в периода от юни до  септември 2022 г. Екип от професионалисти ще развива творческите умения и въображението на малчуганите.


Ключови думи
ОУ Иван Вазов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати