Понеделник, 13 Фев 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Вторият отбор на „Локомотив“ с трета поредна победа

  14.11.2022 08:58
Вторият отбор на „Локомотив“ с трета поредна победа

След трудното начало в първенството на Елитната областна група „Локомотив 2“ влиза в ритъм и вече прави трета поредна победа. В предпоследния кръг от есенната част на първенството юношите на „Локо“ победиха с 4:1 „Рудановски“ (Константин), като мачът се игра на стадион „Чумерна“ в Елена.

Първата част на срещата се играеше само в половината на домакините, които се бяха окупирали пред своята врата и само се бранеха. Младите футболисти на „Локомотив“ се настаниха трайно в противниковата половина, но трудно стигаха до чисти голови положения заради дефанзивната игра на противника. Все пак успяха да поведат в резултата с гол на Даниел Ангелчев, който бе най-съобразителен след центриране за 0:1.

През втората част домакините все пак отвориха играта и това даде възможности на нападателите на „Локомотив“. Два гола вкара рожденикът в този ден Борислав Бъчваров, веднъж се разписа и голмайсторът на отбора Бисер Алексиев за 0:4.

Грешка в разиграването доведе до почетен гол на символичните домакини за 1:4.

Добър мач и поредна победа, с която искам да поздравя всички момчета от отбора, видимо е че сме на правилния коловоз, коментира треньорът Илия Пендов.

„Локомотив“: Ивайло Стефанов, Цветелин Табаков, Даниел Ангелчев, Красимир Йорданов, Кристиан Тодоров, Николай Дочев, Данаил Петков, Цветомир Йорданов, Бисер Алексиев, Ангел Паунов, Борислав Бъчваров. В игра влязоха и Веселин Моллов, Петър Йотов, Димитър Димов, Димитър Папазов.

В последния мач от есенната част на първенството „Локомотив 2“ ще посрещне „Недан“ на 20 ноември от 14:30 часа.


Ключови думи
Локомотив 2 Елитна областна група
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати