Вторник, 31 Яну 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив 2” спечели в Козловец, а домакините се нахвърлиха да бият победителите

  01.11.2022 11:47
„Локомотив 2” спечели в Козловец, а домакините се нахвърлиха да бият победителите

Дубълът на „Локомотив” спечели първата си победа в първенството на Елитната областна група като гост в Козловец. Отборът на „железничарите”, съставен само от юноши, надигра съперника си и прояви много характер, за да се стигне до крайното 4:5.

Срещата започна с два гола на домакините, дошли след грешки при разиграване на лошият терен. „Локомотивци” не се притесниха и набързо се върнаха в мача с голове на Кристиян Дечев и Мартин Господинов. До полувремето гостите пропуснаха още много положения и не успяха да поведат в резултата.
През втората част „локомотивци” превъзхождаха и поведоха с гол на Бисер Алексиев. Но отново се заредиха пропуски, а домакините успяха да обърнат резултата след два гола при грешки на вратаря.

„В този момент видях какво означава локомотивски дух, юношите се вдигнаха на щурм в последните двайсет минути. При резултат 4:3 обърнаха резултата до 5:4 в своя полза с голове на Ангел Паунов и Борислав Бъчваров”, разказва треньорът на отбора Илия Пендов.

След края на мача обаче започва и драмата. Играчите на Козловец се нахвърлили на момчетата от „Локо”, които са на по 15-17 години. Щабът на „железничарите” и родителите на момчетата успели да ги спасят и приберат в съблекалнята.

„Срамно е, че в разразилата се ситуация никой не взе адекватни мерки за безопасността на децата ни. Учудващо беше, че съдията изобщо не се намеси в ситуацията, а стоя отстрани и с поведението си показа, че изобщо не го интересува какво се случва. В трите ни мача като гости свири един и същ съдия, който тенденциозно ни се подиграваше с неадекватните си решения, и ограбваше труда на талантите ни.
Три от малтретираните деца са освидетелствани от лекар за пораженията по тях и ще се потърси отговорност от биячите на непълнолетни. Имаме видеозапис на мача, за да покажем случилото се”, обобщава треньорът Илия Пендов.

„Локомотив”: Цветомир Иванов, Данаил Петков, Цветелин Табаков, Красимир Йорданов,Даниел Ангелчев, Бисер Алексиев, Кристиян Дечев, Ангел Паунов, Цветомир Йорданов, Борислав Бъчваров, Мартин Господинов

В игра влязоха: Лъчезар Маринов, Максим Маринов, Кристиян Славчев.

 


Ключови думи
Локомотив 2 Козловец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати