Четвъртък, 02 Фев 2023
            
Горна Оряховица Общество

СУ „Георги Измирлиев” получи специална награда от МОН за съвременните будители – учителите, преподаващи „Дигитални природни науки“

  03.11.2022 16:32
СУ „Георги Измирлиев” получи специална награда от МОН за съвременните будители – учителите, преподаващи  „Дигитални природни науки“

Екипът учители от СУ „Георги Измирлиев“, преподаващи „Дигитални природни науки“, беше удостоен с награда от МОН за принос в развитието на съвременното образование в Република България. Това се случи на националния форум „Училищата с иновации за бъдещето“, проведен в столицата, дни преди Деня на народните будители.

С индивидуална награда за принос към дигитализирането на природните науки беше отличена Галина Иванова – главен учител.

Гимназията в Горна Оряховица пази традициите в преподаването на природни науки, постига успехи при обучението на учениците си и гради модерно образование - иновации за бъдещето. Ръководството на училището изказва благодарност на екипа от учители, работещи вече четвърта година за реализиране на идеята за иновация и нелекия път по случването на практика на иновациите.

По този нов път учителите тръгнаха питащи се, търсещи, но заредени с непоколебимо желание да преодолеят съмнението, да приемат предизвикателството и да работят целеустремено, отговорно, споделено, за да бъдат убедени и мотивирани всички страни на образователния процес, че това е пътят, по който забързано върви ХХІ век.

Когато една идея се превърне в реалност и се зареди с оптимизъм за значимостта ѝ, учениците непременно успяват с няколко условия – добре подготвени учители и подкрепящи родители.


Ключови думи
СУ "Георги Измирлиев" МОН награда дигитални науки
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати