Вторник, 04 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

98 седмокласници от СУ „Георги Измирлиев“ се разделиха със своето училище

  05.07.2022 08:36
98 седмокласници от СУ „Георги Измирлиев“ се разделиха със своето училище

В четвъртия ден от юли 98 седмокласници на СУ „Георги Измирлиев” получиха своите свидетелства за завършено основно образование. Вълнуващата церемония беше и раздяла с родното училище за тези, които ще продължат средното си образование другаде. Но Гимназията се гордее, че голяма част от най-добрите ученици са избрали да останат и вече кандидатстват за паралелките в средния курс.

„Шест години седмокласниците при Средно училище „Георги Измирлиев“ посрещаха лятото с нетърпение, с трепет и нескрито облекчение от приключването на поредната учебна година. Но тази празнична юлска сутрин е по-различна.

Бъдещите гимназисти, радостни, но и с малко тъга, се завърнаха в родното си училище, където получиха своите свидетелства за завършено основно образование. Силно развълнувани и горди от постигнатите високи резултати седмокласниците благодариха на своите учители и родители за опората, вдъхновението, вярата и надеждата, без които не би било възможно да стоят днес тук смели, отговорни и с поглед вперен в своето светло бъдеще.

За силната емоция, която заля цялото тържество, допринесе и прочувственото слово на Радостина Асенова, ученичка от 7.б клас, с което трогна не само своите съученици, но и присъстващите родители и учители. 

След седем незабравими и безценни години Средно училище „Георги Измирлиев“ изпрати своите седмокласници окрилени, решителни и непоколебими по пътя към своето щастие.
 

И не забравяйте, мили деца, че мечтите ви трябва да са достатъчно големи, за да можете да растете в тях!

На добър час”, изпратиха своите момичета и момчета учители и служители на СУ „Георги Измирлиев”.


Ключови думи
СУ "Георги Измирлиев" седмокласници
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати